Sabtu, 18 Oktober 2008

Lawaknya...

Perhatikan, lelaki sanggup diperbodohkan kerana cinta. Masa bercinta lelaki sanggup:

1. Bercakap berjam2 ditalifon walau pun baru lepas jumpa.
2. Jadi kaki klentong pada kawan2 & family.
3. Bangun awal2 pagi untuk temankan aweknya jogging.
4. Bawak handbeg aweknya walaupun berjalan ditempat yang ramai orang.
5. Drive dari KL balik JB semata2 kerana aweknya kat JB call bagitau dia tersepak batu.
6. Belanja awek makan pizza hut dihujung bulan walau pun dia cuma mampu makan maggi je kat rumah.
7. Pinjam duit kawan untuk belanja awek tengok wayang.
8. Tahan diri dari merokok kalau awek tak suka bau asap rokok.
9. Duduk atas tanah asalkan awek duk atas riba.
10. Ponteng kerja semata2 nak hantar awek balik kampung.
11. Pakai smart kul 3 pagi semata2 nak buang lipas dalam tandas rumah aweknya.
12. Buang semua no tepon kawan2 pompuan.
13. Takde masa lagi melepak dengan kawan2 lelaki.
14. Temankan awek gi tengok wayang citer cinta yang meleleh.
15. Cancelkan game futsal semata2 nak ikut awek gi shopping.

2 ulasan:

beLL baek =)) berkata...

ko xpenah buat salah satu yg dinyatakan ke ses??hehe =))

Dr Hafiz berkata...

1. tak sebab aku segan nak cakap ngan pompuan dalam telefon
2. tak gak..
3. lagi la tak.. penah lak aku joging ngan pompuan...
4. tak sebab mana la pompuan bwk handbeg skang
5. lagilah tak. ader plak JB.
6. rsenya cam tak penah makan piza
7. kalo tang pinjam duit tak la...
8. mm.. aku perokok ke?? mm..
9. uih... goli den...
10. nih lagi satu... den tak kojo laie mak cik oi...
11. ??? nih lagi la mengarut..
12. ghaso eh nombor telepon ekau ado jo den simpan bell....
13. nih lagi la tak.. lagi banyak mse ngan kengkawan lelaki raso eh...
14. mula2 cam nak setuju tapi tang ayat last tu yang tak setuju.. 1, aku takde awek. 2, yang aku gi tengok aritu citer seram tahap meleleh gak air mata...
15. kalo aku kenselkan main futsal sebab tak larat tu ada la... bukan sebab nih...